Blog
Zmodyfikowano: 19-11-2019

Jak to się dzieje, że restauracje zamykają się zaraz po otwarciu? Garść rad, aby przetrwać w polskiej gastronomii

Podnosi się standard życia Polaków i coraz więcej osób regularnie odwiedza restauracje. Mogłoby się zatem wydawać, że jest to dobry okres dla przedsiębiorców otwierających swoje lokale. Niestety, jak pokazują statystyki, nawet 30% barów i restauracji zostaje zamkniętych przed upływem roku. Do połowy z nich nie można pójść już po okresie dwóch lat. Czy to oznacza, że zakładanie restauracji nie ma sensu, ponieważ szanse na utrzymanie na rynku są zbyt niskie? Zdecydowanie nie, jednak, aby przetrwać w gastronomi, konieczne jest trzymanie się sprawdzonych strategii. przeczytaj: Garść rad, aby przetrwać w polskiej gastronomii

 

 

tworzenie dania - ręka i talerz z bliska

 

 

Restauracja WIESZ CO ZJESZ
ul. Plac Konstytucji 1, 00-647, Warszawa,
Tel: 22 629 78 06
Email: biuro@wieszcozjesz.pl