FacebookZłóż zamówienie
Separator Górny
Menu bez glutenu
Catering świąteczny Warszawa - Restauracja Wiesz Co Zjesz
Catering świąteczny Warszawa - Restauracja Wiesz Co Zjesz

Catering świąteczny Warszawa

Chcesz cieszyć się świątecznym klimatem i wyjątkowymi smakami bez spędzania godzin w kuchni? Wiesz Co Zjesz oferuje catering świąteczny Warszawa, który pozwoli Ci delektować się tradycyjnymi potrawami Bożego Narodzenia w domowym zaciszu lub podczas firmowego spotkania.

Nasze menu łączy klasyczne wigilijne smaki z nowoczesnym podejściem, oferując wyborne potrawy przygotowane z najwyższej jakości składników – bez ulepszaczy i konserwantów.

Catering na święta - cennik 2024

Poniżej znajdziesz asortyment potraw i przykładowy cennik cateringu na święta 2024.

Zapoznaj się z propozycjami potraw, napojów i dodatków oraz wybierz interesujące Cię pozycje. Następnie sprawdź cenę za każdą z nich, zsumuj odpowiednie ceny i przemnóż przez liczbę osób, które planujesz zaprosić na imprezę. W ten sposób możesz wstępnie oszacować koszt cateringu na święta. Aby potwierdzić wycenę, skontaktuj się z nami – opracujemy ofertę „skrojoną” pod Ciebie!

Catering na święta możesz odebrać osobiście z restauracji lub wybrać opcję z dostawą. Potrawy podajemy na klasycznych półmiskach, kociołkach, bemarach lub w jednorazowych pojemnikach. Umożliwiamy też wypożyczenie stołów, krzeseł, a nawet skorzystanie z pomocy kelnerów.

Ceny cateringu na święta

Podane ceny netto +8% VAT.

Zupy

Porcja 300 ml:

• barszcz czerwony czysty – wersja wegańska / wegetariańska / BG – 15,00 zł

• krem z pieczonego buraczka – wersja wegańska / wegetariańska / BG – 19,00 zł

• krem borowikowy z grzankami – 23,00 zł

• krem borowikowy z pestkami – wersja wegańska / wegetariańska / BG – 23,00 zł

• norweska zupa rybna – BG – 28,00 zł

• strogonow drobiowy – 28,00 zł

• strogonow wołowy – 38,00 zł

Przekąski gorące

Porcja 300 g:

• kapusta wigilijna z wędzoną śliwką i szlachetnym borowikiem – BG – 25,00 zł

• krokiet z kapustą i grzybami – 15,00 zł

• pierogi z kapustą i grzybami – 6 szt. – 30,00 zł

• filet z morszczuka z sosem tatarskim – 29,00 zł

Danie główne

Dania rybne – porcja 200 g:

• karp smażony – BG – 35,00 zł

• dorsz zapiekany w śmietanie – BG – 45,00 zł

• sandacz na duszonych grzybach – BG – 45,00 zł

• pstrąg pieczony w migdałach – BG – 48,00 zł

• łosoś na sosie pomarańczowo-czosnkowym – BG – 42,00 zł

• miruna z sosem cytrynowym – BG – 33,00 zł

Dania mięsne – porcja 200 g:

• przysmak św. Huberta – polędwiczka na sosie grzybowym – BG – 34,00 zł

• polędwiczka wieprzowa na sosie kaparowym – BG – 36,00 zł

• polędwiczka wieprzowa faszerowana suszonymi pomidorami na kurkach – 38,00 zł

• ćwiartka kaczki w żurawinie – BG – 39,00 zł

• soczysta pierś drobiowa na szpinaku z dorblu – BG – 28,00 zł

Dania wegetariańskie:

• risotto warzywne z groszkiem cukrowym i parmezanem – BG – 38,00 zł

• gnocchi z kurkami i suszonymi pomidorami z parmezanem – 38,00 zł

• kotlet z soczewicy – BG – 38,00 zł

Dania wegańskie:

• tofu z grilla z orzechami i warzywami – 40,00 zł

Dodatki

• ziemniaki ziołowe z pieca – BG – 8,00 zł

• ryż – BG – 8,00 zł

• kluseczki – 8,00 zł

• buraczek pieczony – BG – 8,00 zł

• warzywa z wody z pestkami – BG – 8,00 zł

• bukiet surówek – BG – 8,00 zł

• bukiet sałat i warzyw z dressingiem balsamicznym – BG – 15,00 zł

Przekąski finger

Min. 10 szt. – 8,00 zł/szt.:

• kanapeczki dekoracyjne mix z wędlinami, serami, pastami

• krążki pumpernikla z koreczkiem śledziowym

• wytrawne babeczki z sałatką jarzynową

• wytrawne babeczki z pastami warzywnymi

• roladki z tortilli z kurczakiem i warzywami

• roladki z tortilli z serami i warzywami

• wytrawna babeczka z sałatką jarzynową

Przekąski zimne

• kompozycje ryb w galarecie bg: sandacz, karp, łosoś – półmisek 10 porcji – BG – 130,00 zł

• misa pikantnych krewetek z nutką chilli – 8 szt., 300 g – BG – 45,00 zł

• szpadki z krewetkami przeplatanymi avocado i melonem – 12 szt. – BG

• śledź w oliwie z cebulką – 100 g – BG – 18,00 zł

• roladka z łososia z ricottą i suszonym pomidorem – BG – 16,00 zł

• tatar z łososia – 100 g – 19,00 zł

Kompozycje

Kompozycja pieczysta z marynatami i piklami porcja 1 kg – 150,00 zł/kg – asortyment przy ilości powyżej 5 kg:

• szynka wędzona – BG

• karczek majerankowy – BG

• kiełbasa jałowcowa

• schab ze śliwką – BG

• pasztet z żurawiną

• smalec domowy – BG

• ogórki słodko-pikantne kameleonki – BG

• marynaty i pikle

Kompozycja serów z bakaliami, krakersami i żurawiną – porcja 1 kg – 140,00 zł/kg

Sałatki

Porcja 300 g – 30,00 zł; porcja mono – 10,00 zł:

• sałatka ziemniaczano-śledziowa z kaparami – BG

• chrupiące liście szpinaku z bekonowymi chipsami, pomidorem, jajkiem i sosem kurkowym z dijon – BG

• sałatka młodość z grillowanym kurczakiem, cytrusami i bakaliami – BG

• tradycyjna sałatka jarzynowa – BG

• mozzarella z pomidorami i pesto – BG

• sałatka z marynowaną gruszką, serem pleśniowym i orzechami

• sałatka cezar z kurczakiem, grzankami i parmezanem

• sałatka z pieczonego buraczka z serem korycińskim – BG

• łazanki z makiem i bakaliami

Cateringowy mix przekąsek w/w

Na półmiskach – porcja 600 g/os. – 60,00 zł:

• 2 przekąski rybne

• 2 przekąski mięsne

• 2 sałatki

• dodatki: pieczywo, masło, sosy

Bufet słodkości

Porcja mono – 12,00 zł:

• crème brûlée

• tiramisu

• makowiec

• sernik

• szarlotka

• musy owocowe

Napoje

• sok owocowy – 1 l – 20,00 zł

• lemoniada – słój 5 l – 100,00 zł

• kompot z suszu – 1 l – 25,00 zł

• woda niegazowana lub gazowana – 1 l – 10,00 zł

• napoje gorące – warnik i dodatki – 10,00 zł/os.

• open bar do 4 godzin na napoje zimne i gorące – 40,00 zł/os.

Wypożyczenie

• zastawa tradycyjna lub jednorazowa – uzależniona od ilości wybranych potraw – od 5,00 zł/os.

• stolik koktajlowy z nakryciem – 60,00 zł

• stół bufetowy z nakryciem – 60,00 zł

• obrus cateringowy czarny – 60,00 zł

• obrus koronkowy biały – 60,00 zł

Usługi dodatkowe

• usługa kelnerska – 500,00 zł

• usługa dostawy i odbioru – indywidualnie, w zależności od adresu

Catering bożonarodzeniowy Warszawa - kontakt

Skontaktuj się z nami i opowiedz o swoich potrzebach, ustal menu i ciesz się nadchodzącym przyjęciem!

Aby ustalić szczegóły, napisz wiadomość na adres biuro@wieszcozjesz.info lub przejdź na podstronę Kontakt i użyj formularza kontaktowego. Pamiętaj, aby wstępnie opisać swoje potrzeby, m.in. kiedy dokładnie i na ile osób potrzebny Ci będzie catering bożonarodzeniowy w Warszawie.

Możesz również skontaktować się z nami telefonicznie, wybierając jeden z poniższych numerów lub odwiedzić naszą restaurację osobiście – w tym także zamówić posiłek online – i samemu sprawdzić jakość usług Wiesz Co Zjesz.

Iwona Michnowska-Miernik, właściciel Wiesz Co Zjesz

Rafał Miernik, szef kuchni Wiesz Co Zjesz

Pamiętaj, że przyjęcie możesz zawsze zorganizować u nas – zobacz, co możemy zaoferować jako restauracja na przyjęcie świąteczne.

Separator Dolny